PelviK L – Con vaginal

150,00 lei Adaugă în coș

Conul Pelvik L

Singurul con ușor (ALB 37 gr) lățime 38 mm, este indicat pentru baze pelviene cu laxitate accentuată, dând posibilitatea acestui tip de pacienți să realizeze un antrenament care ar putea fi dificil utilizând conuri cu o dimensiune inferioară. Are o lungime de 40 mm pentru a nu întâmpina dificultăți de utilizare, inclusiv în primele etape de prolaps uterin.

Se recomanda folosirea conului “PELVIK L” doar la recomandarea medicului.

Stoc epuizat

Categorie: Etichetă:
Share to

Descriere

PELVIK L este un dispozitiv medical care intra sub incidenta Directivei Comunitare nr. 42/1993 clasa 1, si sunt supuse procedurii prevazute de art.11 punctul 5 din Directiva 93/42/CEE cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CE).

Beneficii

Aceste conuri vaginale au fost dezvoltate de medici specialisti pentru a ajuta femeile sa efectueze în mod corect exercitiile planseului pelvian (kegel). Conurile vaginale PelviK, având în interior o sfera de otel care la miscare emite vibratii usoare.
Conul cu greutate tinde sa iasa datorita gravitatii, provocând stimularea muschilor peri-vaginali pentru a evita iesirea, iar combinatia dintre vibratie si greutate conduc la un „antrenament automat”.

Acest exercițiu de contracție musculară cu schimbarea progresivă și treptată a greutății conurilor întărește în mod eficient mușchii perineali, îmbunătățind tonusul pelvian astfel tratând incontinența urinară. Un alt avantaj al acestui tip de exercițiu este vascularizarea planșeului pelvian, crescând astfel sensibilitatea sexuală.

prevenirea și tratarea incontinenței urinare
prevenirea și tratarea prolapsului pelvian
îmbunătățirea sensibilității în timpul raportului sexual
pregătirea musculaturii pelviene în timpul sarcinii și pentru naștere, îmbunătățind controlul
îmbunătățirea continenței urinare în timpul sarcinii