PELVIK KIT | Conuri vaginale | exercitii KEGEL

800,00 lei Adaugă în coș

Previne si trateaza cu PELVIK KIT Incontinenta urinara

Peste 50% dintre femei suferă de probleme slăbirii bazei pelviene, precum, spre exemplu incontinență urinară, prolapsuri pelviene, disfuncții sexuale, disconfort post partum. Cu dispozitivul medical Pelvik KIT (exercitii kegel)se pot trata și prevenii aceste disfunctii. Pelvik vine cu o inovație prin conurile vaginale cu sferă vibrantă, permițând astfel reabilitarea perineală în mod autonom. Antrenamentul utilizând conurile vaginale Pelvik este simplu, urmăriți doar manualul ilustrat și imediat veți începe să obțineți primele rezultate!

PELVIK KIT este un dispozitiv medical care intra sub incidenta Directivei Comunitare nr. 42/1993 clasa 1, si sunt supuse procedurii prevazute de art.11 punctul 5 din Directiva 93/42/CEE cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CE).

Transport gratuit in Romania !

Share to

Descriere

Tratament Avansat pentru Incontinența Urinară și Reabilitarea Perineală

Pelvik Kit reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru tratamentul incontinenței urinare și pentru reabilitarea perineală. Acest set de conuri vaginale cu sferă vibrantă oferă utilizatorilor posibilitatea de a îmbunătăți sănătatea lor pelviană în mod autonom și eficient. Exercițiile Kegel sunt esențiale în această abordare, iar Pelvik Kit face aceste exerciții ușor de înțeles și de efectuat în confortul propriei case.

Cum funcționează exercițiile Kegel cu Pelvik Kit?

Exercițiile Kegel sunt eficiente numai atunci când sunt efectuate corect și în mod regulat. Pelvik Kit aduce o inovație prin adăugarea de conuri vaginale cu sferă vibrantă, ceea ce face ca reabilitarea perineală să fie mai accesibilă și mai eficientă. Utilizarea acestor conuri este simplă și intuitivă: urmați manualul ilustrat furnizat și veți începe să observați primele rezultate în timp scurt. Sfera internă a conurilor stimulează reflexul muscular, ajutându-vă să vă întăriți mușchii pelvieni și să recâștigați controlul asupra incontinenței urinare.

Beneficii ale utilizării conurilor vaginale Pelvik:

  • Prevenirea și Tratamentul Incontinenței Urinare: Pelvik Kit vă ajută să vă întăriți mușchii pelvieni pentru a reduce sau elimina scurgerile de urină și a recâștiga controlul asupra vezicii urinare.
  • Prevenirea și Tratamentul Prolapsului Pelvian: Utilizarea regulată a conurilor vaginale poate contribui la menținerea tonusului muscular și la prevenirea prolapsului uterin, vezical sau rectal.
  • Îmbunătățirea Sensibilității în Timpul Raportului Sexual: Mușchii pelvieni puternici pot îmbunătăți sensibilitatea și plăcerea în timpul actului sexual, atât pentru dvs., cât și pentru partenerul dvs.
  • Pregătirea Mușchilor Pelvieni în Timpul Sarcinii și pentru Naștere: Pelvik Kit vă poate ajuta să vă pregătiți mușchii pelvieni pentru sarcină și naștere, îmbunătățind controlul și flexibilitatea acestora.
  • Îmbunătățirea Continentei Urinare în Timpul Sarcinii: Folosirea conurilor vaginale în timpul sarcinii poate contribui la menținerea continenței urinare și la reducerea riscului de incontinență temporară asociată cu sarcina.

Setul Pelvik Kit include trei conuri cu greutăți diferite (ALB 30 grame, ROZ DESCHIS 47 grame, ROZ INTENS 65 grame), având o lățime de 29 mm. Acest design versatil vă permite să începeți cu o greutate ușoară pentru antrenamentul inițial și să progresati până la un nivel avansat cu conul cel mai greu. Conurile au o formă fiziologică, sunt fabricate din material biocompatibil și sigur pentru corpul dumneavoastră, iar sfera internă a fiecărui con stimulează mușchii pelvieni în timpul exercițiilor.

Cu Pelvik Kit, reabilitarea perineală și tratamentul incontinenței urinare devin mai accesibile și mai eficiente ca niciodată, permițându-vă să vă bucurați de o sănătate pelviană optimă și de o viață activă și plină de încredere.

Conul vaginal este un dispozitiv medical CE, aprobat de Ministerul Sanatatii 

Citiți cu atenție manualul cu ilustrații înainte de utilizare.

Descarca: Instructiuni de folosire
Produsele intra sub incidenta Directivei Comunitare nr. 42/1993 clasa 1, si sunt supuse procedurii prevazute de art.11 punctul 5 din Directiva 93/42/CEE cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CE).

Beneficii

Cum functioneaza?

Aceste conuri vaginale au fost dezvoltate de medici specialisti pentru a ajuta femeile sa efectueze în mod corect exercitiile KEGEL planseului pelvian (kegel). Conurile vaginale PelviK, având în interior o sfera de otel care la miscare emite vibratii usoare.
Conul cu greutate tinde sa iasa datorita gravitatii, provocând stimularea muschilor peri-vaginali pentru a evita iesirea, iar combinatia dintre vibratie si greutate conduc la un „antrenament automat”.

Acest exercițiu de contracție musculară cu schimbarea progresivă și treptată a greutății conurilor întărește în mod eficient mușchii perineali, îmbunătățind tonusul pelvian astfel tratând incontinența urinară. Un alt avantaj al acestui tip de exercițiu este vascularizarea planșeului pelvian, crescând astfel sensibilitatea sexuală.

BENEFICIILE CONURILOR VAGINALE:

  • prevenirea și tratarea incontinenței urinare
  • prevenirea și tratarea prolapsului pelvian
  • îmbunătățirea sensibilității în timpul raportului sexual
  • pregătirea musculaturii pelviene în timpul sarcinii și pentru naștere, îmbunătățind controlul
  • îmbunătățirea continenței urinare în timpul sarcinii