Metoda de livrare

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre pelvik.ro. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Arad) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Pelvik.Ro In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Livrarea se face prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Pelvik.Ro
Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate cu ramburs sau in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Copyright 2024 Pelvik ™. Toate drepturile sunt rezervate. Dezvoltat cu de SELF IT Plata cu cardul prin partenerii noștri Netopia Mobilpay