Termeni generali

Pelvik.ro  este denumirea comerciala a DT International Solutions SRL, persoana juridica cu sediul in Arad, Str. Miorita Bl 140 Ap 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J2/925/2018, avand CUI39471011, numita in continuare DT International Solutions SRL

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
Pelvik.Ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.pelvik.ro este proprietatea Pelvik.Ro .
Pelvik.Ro garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.pelvik.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a dearca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Pelvik.Ro fara acordul prealabil ris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Pelvik.Ro , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@pelvik.ro. Pelvik.Ro va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.
Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Pelvik.Ro exclusiv in opul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.
Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Pelvik.Ro.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Pelvik.Ro cu o cerere risa, datata si semnata. Pelvik.Ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in opul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
Pelvik.Ro nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.
Garantia produselor

Produsele comercializate de Pelvik.Ro nu sunt contrafacute.
Pelvik.Ro garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.
Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului
In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Pelvik.Ro. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Arad) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Pelvik.Ro . In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Pentru comenzile ce depase 300 Lei, transportul este GRATUIT in tara
Livrarea se face prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Pelvik.Ro .
Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate cu ramburs sau in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.
Plata produselor comandate prin Pelvik.Ro se poate face astfel: in numerar la livrare(ramburs), prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul pe situl pelvik.ro, la sediu sau online(in curand).
Plata in numerar*ramburs* se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi.
Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Pelvik.Ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.
Returnarea produselor achizitionate la distanta

Nu se acceptă returul produselor puse in vanzare pe Pelvik.Ro, pentru ca aceste produse se incadreaza la categoria Maternitate, ingrijire personala si igiena intima. In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Pelvik.Ro, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: info@pelvik.ro.
Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Pelvik.Ro pentru utilizarea acestui site.
Pelvik.Ro verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.
In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Copyright 2024 Pelvik ™. Toate drepturile sunt rezervate. Dezvoltat cu de SELF IT Plata cu cardul prin partenerii noștri Netopia Mobilpay