Cum folosim Cupa Menstruala

La prima utilizare:

Spălați bine mâinile înainte de utilizare.
Cupa menstruala se sterilizeaza prin fierbere, in apa timp de 3-5 minute, înainte de prima utilizare, la inceputul si la sfarsitul ciclului menstrual.
In timpul menstruatiei spălați cupa menstruala cu apa si sapun antibacterian sau dezinfectant specific. La sfasitul menstruatiei, dupa sterilizare, utilizați sacul de bumbac organic pentru a pastra cupa menstruala pana la urmatorul ciclu menstrual.
Introducerea:
Comprimați cupa menstruala și introduceți ușor în vagin până la colul uterin. Rotiți și / sau mutați în sus și în jos pentru a se deschide corect și pentru a adera bine pe toate părțile vaginului. Folosiți timp de până la 12 ore. Utilizați un lubrifiant pe bază de apă, dacă este necesar.
Îndepărtare:
Prindeți baza de cupă cu degetele, mutați sau rotiti pentru a intra aerul astfel eliminand vidul, trageți ușor în jos în timp ce stați pe toaletă sau bideu. Scoateți complet cupa menstruala și goliți conținutul.
Dispozitivul poate fi folosit timp de 5/7 ani.

cupa menstruala

Cumpara acum ! Cupa menstruala PELVIK
ALEGE PELVIK


Copyright 2023 Pelvik ™. Toate drepturile sunt rezervate. Dezvoltat cu de SELF IT Plata cu cardul prin partenerii noștri Netopia Mobilpay