Modul de functionare al conurilor PELVIK KIT

tratament incontinenta urinara la femei

Cum functioneaza?

Aceste conuri vaginale au fost dezvoltate de medici specialisti pentru a ajuta femeile sa efectueze în mod corect exercitiile planseului pelvian (kegel). Conurile vaginale PelviK, având în interior o sfera de otel care la miscare emite vibratii usoare.
Conul cu greutate tinde sa iasa datorita gravitatii, provocând stimularea muschilor peri-vaginali pentru a evita iesirea, iar combinatia dintre vibratie si greutate conduc la un „antrenament automat”.

Acest exercițiu de contracție musculară cu schimbarea progresivă și treptată a greutății conurilor întărește în mod eficient mușchii perineali, îmbunătățind tonusul pelvian astfel tratând incontinența urinară. Un alt avantaj al acestui tip de exercițiu este vascularizarea planșeului pelvian, crescând astfel sensibilitatea sexuală.

 

PELVIK KIT este un dispozitiv medical care intra sub incidenta Directivei Comunitare nr. 42/1993 clasa 1, si sunt supuse procedurii prevazute de art.11 punctul 5 din Directiva 93/42/CEE cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CE).

TRATEAZA ACUM INCONTINENTA URINARA CU PELVIK
ALEGE PELVIK

 


Copyright 2024 Pelvik ™. Toate drepturile sunt rezervate. Dezvoltat cu de SELF IT Plata cu cardul prin partenerii noștri Netopia Mobilpay