Cum funcioneaza conurile vaginale PELVIK

Conurile vaginale PELVIK sunt special studiate pentru a instrui muschii planseului pelvin cu o laxitate accentuata in mod simplu, eficace si autonom dupa tehnica Dr.Kegel.

Conurile vaginale PelviK avand la interior o sfera vibranta ce creeaza un feedback asupra peretilor vaginali, ajuta femeile sa aiba o perceptie mult mai buna asupra conului si o stimulare mult mai buna asupra muschilor pelvini, facilitand exercitiile si sporirea eficacitatii acestora. Greutatea conului care tinde sa iasa din cauza gravitatii, efectueaza un stimul pentru a contracta muschii perivaginali pentru a evita iesirea conului; combinatia intre vibratie si greutate conduc la un antrenament automat.

TRATEAZA ACUM INCONTINENTA URINARA CU PELVIK
ALEGE PELVIK

Produsele intra sub incidenta Directivei Comunitare nr. 42/1993 clasa 1, si sunt supuse procedurii prevazute de art.11 punctul 5 din Directiva 93/42/CEE cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CE).
DIRECTIVELE APLICATE:
Directiva Consiliului 93/42/CEE din 14/06/1993 cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CEE) referitor la dispozitive medicale.


Copyright 2024 Pelvik ™. Toate drepturile sunt rezervate. Dezvoltat cu de SELF IT Plata cu cardul prin partenerii noștri Netopia Mobilpay