Informatii utile – Conurile PelviK

Datorită noilor tehnologii și studiilor realizate în ultimii ani, am corelat exigențele femeilor cu experiența și solicitările medicale pentru a crea un nou tip de conuri vaginale pentru gimnastica bazei pelviene

Utilizarea conurilor vaginale cu diferite greutăți au reprezentat, pentru prima dată, obiectul studiilor științifice și a descoperirilor importante la nivel medical în anul 1985 datorită domnului dr. Stanislov Plevnik, ca o nouă abordare la gimnastica pelviană inventată de dr. Kegel.

Conurile vaginale Pelvik au următoarele caracteristici:

STRUCTURĂ CONICĂ, facilitează ieșirea dispozitivului în vagin în timpul contracției musculaturii pelviene;
GREUTĂȚI DIFERITE pentru a urma treptat antrenamentul și pentru a recunoaște cu ușurință și în mod autonom nivelul tonicității bazei pelviene;
SFERA INTERNĂ din oțel poate stimula reflexul muscular în timpul mișcării: ajută femeia să cunoască mai bine poziția dispozitivului și crește răspunsul muscular, crescând eficiența, practicitatea și autonomia exercițiului;
UNICUL MATERIAL BIOCOMPATIBIL precum siliconul medical pentru o igienă mai bună și facilitate de curățare fără a exista riscul existenței unor reziduuri: complet neted, spălat și lubrifiat devine foarte alunecos pentru o introducere ușoară și pentru o mișcare corectă în interiorul vaginului.
Conurile Pelvik se prezintă în două dimensiuni studiate în mod corespunzător pentru a avea o alegere completă de utilizare în funcție de exigențele personale:

Conuri vaginale Kit Pelvik:

trei conuri cu greutăți diferite (ALB 30 gr, ROZ DESCHIS 47 gr, ROZ INTENS 65 gr) lățimi de 29 mm. Permit utilizarea în majoritatea cazurilor, începând cu greutate ușoară pentru training inițial până la antrenament avansat cu conul cel mai greu.

Conuri vaginale Pelvik L:

Singurul con ușor (ALB 37 gr) lățime 38 mm, este indicat pentru baze pelviene cu laxitate accentuată, dând posibilitatea acestui tip de pacienți să realizeze un antrenament care ar putea fi dificil utilizând conuri cu o dimensiune inferioară. Are o lungime de 40 mm pentru a nu întâmpina dificultăți de utilizare, inclusiv în primele etape de prolaps uterin.

Pelvik L: singurul con ușor (ALB 37 gr)

Dispozitiv medical CE. Citiți cu atenție manualul cu ilustrații înainte de utilizare.

TRATEAZA ACUM INCONTINENTA URINARA CU PELVIK
ALEGE PELVIK

Produsele intra sub incidenta Directivei Comunitare nr. 42/1993 clasa 1, si sunt supuse procedurii prevazute de art.11 punctul 5 din Directiva 93/42/CEE cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CE).
DIRECTIVELE APLICATE:
Directiva Consiliului 93/42/CEE din 14/06/1993 cu modificarile ulterioare (Directiva 2007/47/CEE) referitor la dispozitive medicale.


Copyright 2024 Pelvik ™. Toate drepturile sunt rezervate. Dezvoltat cu de SELF IT Plata cu cardul prin partenerii noștri Netopia Mobilpay